Wesley Clinic

WESLEY CLINIC – Wesley Hospital, Brisbane
Project Description
This project seeks to present a relaxed yet established environment for the combined office space of two established surgeons in the Wesley hospital. So often clinician rooms are stale and stuffy in an environment where patients are already at their most vulnerable. The project seeks to challenge the status quo and opt instead for a warm inviting space. Not only did the space have to work adequately for these two doctors but also for other visiting doctors who may only use the rooms on occasion. Providing seating for anywhere from one to twenty people, the flexible seating area also ensures spaces are multi-purpose and functional.

Project Team
Builder Infinitec
Photography Christopher Frederick Jones
Project Status
Completed 2016