Vale St Residence
residential
residential
VALE ST RESIDENCE – Wilston, Brisbaney
Project Description
The existing three level house on a steep slope was very disconnected from the outdoor spaces and a confusing arrangement of bedrooms was not space efficient nor inviting. Entertaining spaces were split across two levels creating inefficient use of space and subsequently completely unutilised levels of the house. The first step was to rationalise the spaces and use the existing internal stair as an element of connection, rather than a barrier to movement. The entertaining spaces were rationalised and connected to a larger outdoor entertaining and new pool area making way for an additional, much needed bedroom.
Project Team
Project Designer Daniella Rowles Design
Project Status
Under construction
Categories
residential